duminică, octombrie 19, 2008

Se poarta si altceva...

Geci si trench-uri moderne pentru sezonul rece 2008/2009
Desi pentru sezonul cald s-a lasat cortina anul acesta, aducand parca o apatie generala, privandu-ne totodata de imbracamintea sumara, foarte accesibila si usor de purtat, nu trebuie sa ne intristam. Fiecare anotimp are frumusetea sa, mai ales atunci cand vine vorba despre moda, iar putina diversitate improspateaza pe oricine. Chiar daca frigul pare sa ne rapeasca din comoditatea tinutelor de vara, obligandu-ne sa ne infofolim cu multe haine, luand exemplul foilor de ceapa, o femeie inteligenta stie sa gaseasca intotdeauna alternativa. Aceasta poate fi o geaca de calitate, care pe langa necesitatea in sine include un design modern, creand o adevarata placere la purtat. Iata sapte modele de geci si tranch-uri in trend, care sa te motiveze la o alegere cat mai inspirata, atunci cand mergi la cumparaturi.

1.Geaca clasica din piele Ideala pentru toamna sau primavara, aceasta este alegerea cea mai buna cand mergi la cumparaturi sau te intalnesti cu prietenele, iar cand vine vorba de comoditate, geaca clasica din piele este pe locul unu. O poti asorta foarte bine cu o pereche de blugi skinny sau drepti si o camasa.
2.Clasic si modern Clasica si la moda in acelasi timp, poate fi purtata cu o pereche de pantaloni lungi sau o fusta midi. Lungimea ei scurta nu permite fustele mini. Carourile nu se desmint nici anul acesta si se afla in topul alegerilor de soi. Fiind din lana o poti purta chiar si iarna, fara sa te temi de frig.
3.Seriozitate Trench-ul s-a nascut ca urmas al uniformei britanice din primul raboi mondial. Acesta a devenit foarte popular dupa anii '40 si in randul civililor, iar femeile au facut o adevarata pasiune pentru el. Daca doresti o haina care sa impuna respect, aceasta este alegerea corecta. Poate fi purtat si in plina iarna daca este confectionat dintr-un material mai gros si obisnuiesti sa mergi cu masina proprie.
4.Chic De asemenea foarte potrivita pentru toamna/iarna, aceasta piesa atrage in primul rand prin gulerul bogat, foarte fashion. Desi scurta, cu o lungime ce aproape ca atinge soldurile, poseda o curea ce avantajeaza talia.
5.Sexy Pe o vreme ploioasa este intotdeauna binevenita o haina din lac, prin care cu nici un chip nu poate trece apa. Pe langa faptul ca este necesara in orice garderoba, aceasta mai are si o latura foarte sexy.
6.Eleganta si confort Daca iti doresti sa imbini eleganta cu utilul, alege pentru vremea rece o haina din piele imblanita prin interior, care poata fi purtata in drum spre serviciu, la cumparaturi si de ce nu, chiar la o intalnire cu iubitul.
7.Versatilitate Usoara, calduroasa si confortabila se potriveste aproape in orice cadru. La munte sau in orasul in care locuiesti, te vei simti plina de feminitate si nu vei regreta ca ai ales un model asemanator cu acesta.
INTRATI PE http://www.divahair.ro/moda/geci_si_trench-uri_moderne_pentru_sezonul_rece_2008__sau__2009 PENTRU A VEDEA FOTOGRAFIILE ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

http://i248.photobucket.com/albums/gg167/iniondia/Hug.jpg